| Rady na cesty |
| > cesty s dětmi > doprava > nebezpečí > nedej se > praktické > ubytování |
| Vybavení |
| > jak vybrat > literatura > materiály > novinky > testovna |
| Turistika |
| > cyklo > expedice > hory > lyže a sněžnice |
| Práce v zahraničí |
| > zkušenosti |
| On-line cesty |
| > seriály > blogy > humor |
| Nejčtenější články |
| Novinky emailem |
| Partneři |
|
Královédvorsko www.Cottage.cz
|
![]() | ČR | ![]() | Afrika | ![]() | Amerika | ![]() | Asie | ![]() | Austrálie a Oceánie | ![]() | Evropa | ![]() | Stř. východ | ![]() |
| Zimní vaření - jak na to a s čím? |
| Uvařit si dobré jídlo patří k základní potřebám každého cestovatele. Když jsem začínal trampovat, nebyla jiná možnost vaření, než se naučit rozdělat oheň za všech okolností - není lepšího požitku z jídla připraveného na ohni. Mým postupem do vysokohorského pásma vyvstala však potřeba vařiče. Už zde bylo popsáno několik typů vařičů. Já se chci však zaměřit na problémy zimního vaření a vhodné vařiče pro celodenní pobyty v zimní přírodě tj. přechody se spaním venku bez možnosti záchytných občerstvovacích stanic. Volba vařiče je zde téměř jednoznačná – pouze benzinový vám poskytne spolehlivé a rychlé uvaření. Konec konců, připravte se – zima je před námi ! | ||
|
| ||
| Přečteno 15553x | ||
Zpět
Zobrazit článek | ||
| Přidat komentář |
| ||
| Střípky |
| Komerční sdělení |
| Štěrba nabízí: |