Rady na cesty |
> cesty s dětmi > doprava > nebezpečí > nedej se > praktické > ubytování |
Vybavení |
> jak vybrat > literatura > materiály > novinky > testovna |
Turistika |
> cyklo > expedice > hory > lyže a sněžnice |
Práce v zahraničí |
> zkušenosti |
On-line cesty |
> seriály > blogy > humor |
Nejčtenější články |
Novinky emailem |
Partneři |
Královédvorsko www.Cottage.cz
|
ČR | Afrika | Amerika | Asie | Austrálie a Oceánie | Evropa | Stř. východ |
Zimní vaření - jak na to a s čím? |
Uvařit si dobré jídlo patří k základní potřebám každého cestovatele. Když jsem začínal trampovat, nebyla jiná možnost vaření, než se naučit rozdělat oheň za všech okolností - není lepšího požitku z jídla připraveného na ohni. Mým postupem do vysokohorského pásma vyvstala však potřeba vařiče. Už zde bylo popsáno několik typů vařičů. Já se chci však zaměřit na problémy zimního vaření a vhodné vařiče pro celodenní pobyty v zimní přírodě tj. přechody se spaním venku bez možnosti záchytných občerstvovacích stanic. Volba vařiče je zde téměř jednoznačná – pouze benzinový vám poskytne spolehlivé a rychlé uvaření. Konec konců, připravte se – zima je před námi ! | ||
| ||
Přečteno 15459x | ||
Zpět
Zobrazit článek |
Přidat komentář |
| ||
Střípky |
Běžky pro turisty i aktivní sportovce - podle čeho vybírat a jaké si koupit?Jak připravit své nové běžkyKontakty na horskou službu |
Komerční sdělení |
Vybavení na běžky - lyže, boty, hole, bundy, termoprádlo |
Štěrba nabízí: |